Activiteiten – werken bij ventil Activiteiten – werken bij ventil

Activiteiten

De Activiteiten

De activiteiten die gedaan worden zijn leuk we doen heel veel met ons team om elkaar beter te leren kennen en zodat we meer motivatie krijgen.

Team uitjes

Een potje tafeltenissen tussen de middag, een bedrijfsuitje, een vrijdagmiddag bootcamp, een sticker plak wedstrijd, heel Ventil bakt, maar ook hoe we in het bedrijf met elkaar omgaan. Het zijn zaken die een integraal !onderdeel zijn van Ventil. We verwachten wat van je maar je kunt ook iets terug verwachten want werken is meer dan werken alleen, toch? Oh ja… onze activiteiten zijn vrijblijvend dus ook als je minder sportief ben of je helemaal niets met taarten bakken hebt, maar je denkt dat je in ons team past, aarzel dan niet om contact op te nemen

<<< Meer zien? Klik op dan de foto.

Hoe leggen we je uit wat we doen?

Afsluiters vind je overal, zelfs in je huis, denk daarbij aan een verwarmings- of waterkraan. Alle fabrieken, schepen en andere installaties zitten vol met afsluiters, groot en klein. Wij bouwen machines om afsluiters en veiligheden te testen en te reviseren. Ventil heeft een zeer goede naam in de afsluiterwereld en daar zijn we trots op.

Zien wat we ontwerpen en maken? Kijk van op www.ventil.nl

Contactgegevens

Telefoon: +31 88 113 09 00

E-mail: jobs@ventil.nl

Adres

Polakweg 6

2288 GE Rijswijk (Z-H)

Nederland

Jan Altenburg

Jan Altenburg

Website by Webroots