Over Ventil – werken bij ventil

WijZijn Ventil

Feel Good ‘beleid’

Wij maken serieus werk van werkplezier, sterker bij Ventil is er een Feel Good Team die daar werk van maakt. ‘Huh… Feel Good Team?’… Jazeker! Want juist die extra dingen maken het verschil. Aandacht voor jouw werkplezier, een luisterend oor, een potje tafeltenissen tussen de middag, een bedrijfsuitje, een vrijdagmiddag bootcamp, heel Ventil bakt, maar ook hoe we in het bedrijf met elkaar omgaan. Het zijn werkwaarden die we, bij Ventil, belangrijk vinden. We verwachten wat van je maar je kunt ook iets terug verwachten want werken is meer dan werken alleen, toch? Oh ja… onze activiteiten zijn vrijblijvend dus ook als je minder sportief ben of je helemaal niets met taarten bakken hebt, maar je denkt dat je in ons team past, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Benieuw naar onze vacatures? Klik dan hier >

De wereld is ons speelveld

In en vanuit onze hoofdvestiging in Rijswijk en zusterlocaties in Sharjah (VAE) en Houston (USA) ontwikkelen, fabriceren en onderhouden wij test- en revisiemachines voor industriële appendages. Van kleine, lichtgewichte ‘portable’ machines tot robuste, stationaire opstellingen met wel 100.000 kg vloerbelasting en 4.000 ton aan klemkracht.

Onze machines

Afsluiters vind je overal, zelfs in je huis. Denk daarbij aan een verwarmings- of waterkraan. Alle fabrieken, schepen en andere installaties zitten vol met afsluiters, groot en klein. Wij bouwen machines om afsluiters en veiligheden te testen en te reviseren. Ventil heeft een zeer goede naam in de afsluiterswereld en daar zijn we trots op!

Onze klanten

Onze klanten bevinden zich hoofdzakelijk in industriele sectoren, zoals; energie, olie & gas, chemie, water, etc. De Ventil machines leveren een positieve bijdrage aan efficiënte, maar vooral ook aan een duurzame en veilige industrie!

De Ventil familie

Bij Ventil in Nederland zijn ca. 70 enthousiaste collega’s actief. Van verkopers tot engineers, tot monteurs en administratie. Door nauw samen te werken met in totaal ca. 120 collega’s wereldwijd, zorgen we ervoor dat ons internationale bedrijf de sfeer heeft van een hecht familiebedrijf. Ons motto is: ‘Samenwerken, innoveren en een leven lang ontwikkelen’

Van A tot Z

Wij beschouwen ons zelf als ‘MAAKBEDRIJF’. Vaak beginnen ontwikkelingen van nieuwe machines met een eenvoudige handschets. Na de eerste gesprekken met de klant wordt een schets vervolgens door de Ventil engineers omgezet in een 3D model voor virtuele simulatie. In de las- en machinewerkplaats worden de  componenten gefabriceerd en samengebouwd. Vervolgens worden testsystemen, PLC-besturingssystemen en ons Computer Registratie Systeem (operator software), door onze specialisten, ontwikkeld en geinstalleerd. Voordat de machine wordt uitgeleverd, ondergaat deze een strenge kwaliteitscontrole. Wij hebben al deze disciplines ‘in huis’! 

Kijkje op de werkvloer

Ventil Valve Test & Repair Equipment

Polakweg 6
2288 GE Rijswijk
Nederland

Tel.: +31 88 113 09 00
E-mail: jobs@ventil.nl
www.ventil.nl

Jan Altenburg

HRM

Ventil Handwheel 2017_Green_PMS 376
Sandra Coenen

 

Website by Webroots