Stages

Ventil begeleidt jaarlijks veel stagiaires. Door stage te lopen bij Ventil leer je jezelf en ons goed kennen. Door mee te lopen op de werkvloer doe je waardevolle praktijkervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Enthousiast en talentvolle studenten kunnen zo bij ons waardevolle werkervaring opdoen. Wij bieden zowel meeloop- als afstudeerstages aan.

BBL

Ventil is een erkend leerbedrijf. Bij Ventil bestaat zo de mogelijkheid om een beroepsbegeleidende leerweg (BBL) opleiding te volgen. Dat is een combinatie van werken en leren. Tijdens deze opleiding werk je vier dagen in de week mee en ga je een dag naar school. Het volgen van een BBL-opleiding bij Ventil heeft veel voordelen
– Ervaring in het werkveld
– Goede begeleiding en kennisdeling
– Leuk salaris en financiering van je opleiding
– Kans op een (vaste) baan

Leerplaatsen overzicht

Opleiding Credo Niveau
(Junior) accountmanager 25132 4
Eerste monteur elektronische systemen 25339 3
Eerste monteur mechatronica 25340 3
Monteur elektronische systemen 25341 2
Monteur mechatronica 25342 2
Technicus mechatronica systemen 25344 4

Meeloopstage

Studeer jij momenteel een mbo, hbo of wo opleiding? Dan is het hoogste tijd om je theoretische kennis in de praktijk te brengen. Waar je ook aan de slag gaat, je krijgt vanaf de eerste dag verantwoordelijkheid en leert een hoop van je nieuwe collega’s.

Afstudeerstage

Studeer je momenteel een hbo of wo opleiding? Dan biedt Ventil je een gave plek om af te studeren! Samen met je begeleiders bepaal je de grenzen van je afstudeeronderwerp en maak je een goede verdeling tussen onderzoek doen en meewerken in de dagelijkse praktijk. Je krijgt alle coaching die nodig is om er zeker van te zijn dat jij, je stagebegeleider en Ventil tevreden zijn met het eindresultaat.

Waar wacht je op?!

Zoek jij nog een gave mbo, hbo of wo stageplek waarin wij jou ruimte geven voor ontwikkeling? Neem dan contact met ons op!

Website by Webroots