Stage Info

Stages

Ventil begeleidt jaarlijks veel stagiaires. Door stage te lopen bij Ventil leer je jezelf en ons goed kennen. Door mee te lopen op de werkvloer doe je waardevolle praktijkervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Enthousiast en talentvolle studenten kunnen zo bij ons waardevolle werkervaring opdoen. Wij bieden zowel meeloop- als afstudeerstages aan.

BBL

Ventil is een erkend leerbedrijf. Bij Ventil bestaat zo de mogelijkheid om een beroepsbegeleidende leerweg (BBL) opleiding te volgen. Dat is een combinatie van werken en leren. Tijdens deze opleiding werk je vier dagen in de week mee en ga je een dag naar school. Het volgen van een BBL-opleiding bij Ventil heeft veel voordelen

– Ervaring in het werkveld

– Goede begeleiding en kennisdeling
– Leuk salaris en financiering van je opleiding
– Kans op een (vaste) baan

Leerplaatsen overzicht

Opleiding


(Junior) accountmanager

Eerste monteur elektronische systemen
Eerste monteur mechatronica
Monteur elektronische systemen
Monteur mechatronica
Technicus mechatronica systemen

Credo Niveau

25132
25339
25340
25341
25342
25344

Niveau

4
3
3
2
2
4

Meeloopstage

Studeer jij momenteel een mbo, hbo of wo opleiding? Dan is het hoogste tijd om je theoretische kennis in de praktijk te brengen. Waar je ook aan de slag gaat, je krijgt vanaf de eerste dag verantwoordelijkheid en leert een hoop van je nieuwe collega’s.

Afstudeerstage

Studeer je momenteel een hbo of wo opleiding? Dan biedt Ventil je een gave plek om af te studeren! Samen met je begeleiders bepaal je de grenzen van je afstudeeronderwerp en maak je een goede verdeling tussen onderzoek doen en meewerken in de dagelijkse praktijk. Je krijgt alle coaching die nodig is om er zeker van te zijn dat jij, je stagebegeleider en Ventil tevreden zijn met het eindresultaat.

Waar wacht je op?!

Zoek jij nog een gave mbo, hbo of wo stageplek waarin wij jou ruimte geven voor ontwikkeling? Neem dan contact met ons op!

Ventil Valve Test & Repair Equipment

Polakweg 6
2288 GE Rijswijk
Nederland

Tel.: +31 88 113 09 00
E-mail: jobs@ventil.nl
www.ventil.nl

Jan Altenburg

HRM

Ventil Handwheel 2017_Green_PMS 376
Sandra Coenen

HRM

Website by Webroots